مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

  • ۰
  • ۰

ترس از مادر و تجربه احساس ناامنی در کنار اصلا موضوع طبیعی نیست. چرا که مادران اولین و اصلی ترین مراقبان ما هستند و نباید از آنها بترسیم و یا در کنار آنها دچار استرس و اضطراب شویم. در بیشتر موارد این خود مادران هستند که منجر به شکل گیری چنین احساسی در فرزندان خود می‌شوند. البته ترسیدن از مادر در سنین کودکی تا حدی طبیعی است. اما زمانی که این حالت ادامه دار  شده و افراد تا زمان بزرگسالی نیز از مادر خود بترسند؛ دیگر تنها مادر مقصر نیست. از طرفی حتما باید در این مورد کاری کرد. رابطه بین مادر و فرزند از اهمیت زیادی برخوردار بوده و پیش زمینه بسیاری از موضوعات در زندگی است. از این رو کسب اطلاعاتی در این زمینه و برطرف کردن آن نیز مهم است. در این زمینه افراد می‌توانند از مشاور نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از مادر به چه معناست؟

در ابتدا شاید کمی عجیب به نظر برسد که بشنوید یک نفر از مادر خود همچنان می‌ترسد. اما باید بدانید که بسیاری از افراد این حس را تجربه کرده و تنها آن را به شکل های مختلفی بروز می‌دهند. این ترس همواره با احساس ضعف در مقابل مادر و یا حتی احترام همراه نیست. در برخی موارد افراد این احساس را به شکل خشم نشان داده که معطوف به مادر و یا دیگران است. در واقع احساس ترس از وجود مادر حتی بدون اینکه او کاری کند؛ مسئله ای بسیار ریشه ای است که به دلایل مختلفی ایجاد می‌گردد. به همین دلیل باید به این موضوع به صورت عمیق پرداخته شود. برای اطلاع از دلایل دعوا با مادر کلیک نمایید.

علت بروز ترس از مادر

 

در بیشتر موارد افراد تنها ترس از مادر را تجربه می‌کنند؛ اما دلیل آن را نمی‌دانند. از آنجایی که این احساس از دوران کودکی درون آنها شکل گرفته است؛ تصور می‌کنند که شکل درست رابطه بین مادر و فرزند باید به همین صورت باشد. در صورتی که احساس ترس نباید حس غالب میان این دو نفر باشد. در این قسمت به توضیح برخی از دلایلی می‌پردازیم که منجر به بروز ترس از مادر می‌گردند.

مادری که شخصیت سلطه گر دارد

یکی از اصلی ترین دلایلی که منجر به شکل گیری ترس از مادر می‌گردد؛ شخصیت سلطه گر آنان است. همه چیز باید باب میل یک مادر کنترلگر باشد. همه اعضای خانواده برای هر کاری باید از او اجازه گرفته و یا امور را تحت نظر آنها انجام دهند. با اینکار کودک از همین دوران تصور می‌کند که باید برای هرچیزی از مادر اجازه گرفته و قادر به انجام کارهای به تنهایی نیست.

تداعی شدن خاطرات دردناک | ترس از مادر

زمانی که مادران برای تربیت فرزندان خود از دوران کودکی، از روش های خشونت آمیز و شدید استفاده می‌کنند؛ این موضوع برای فرزندان شان تبدیل به تروما شده و در آینده همواره با تداعی شدن خاطرات دردناک دوران کودکی، احساس ترس می‌کنند.

سبک تربیتی اشتباه مادر

یکی دیگر از دلایل بروز ترس از مادر ، استفاده از روش های تربیتی اشتباه است. در این حالت شاید خود مادر نیز اطلاعات کافی نداشته و یا عواقب رفتار خود را نداند. اما این موضوع مانند یک چرخه تکرار شده به بین نسل های مختلف منتقل می‌گردد. برای مثل کمالگرا بودن در مورد فرزند، سرزنش رفتارهای اشتباه، کتک زدن کودک برای تنبیه و… از روش های اشتباه محسوب می‌شوند.

ابتلای فرزند به اختلالات شخصیتی | ترس از مادر

گاهی این خود فرزند است که به مشکلات شخصیتی مبتلا بوده و به همین دلیل دچار ترس از مادر می‌گردد. برای مثال یک فرزند وابسته رفتارهای ناپخته و احساسی بدی دارد. او حتی در زمان بزرگسالی نیز باید در کنار پدر و مادر خود زندگی کرده و جدا شدن از آنها و زندگی به صورت مستقل برایش دشوار است. به همین دلیل است که احساسی که نسبت به والدین خود دارد؛ ترس و وابستگی بیمارگونه است.

برای غلبه بر ترس از مادر چه کنیم؟

از آنجایی که احساس ترس از مادر اصلا سالم نیست و تاثیرات بدی بر شخصیت  زندگی افراد دارد؛ به همین دلیل باید با استفاده از روش هایی علت دقیق آن را پیدا کرده و برطرف نمود. البته که در بیشتر موارد انجام چنین کاری به تنهایی ممکن نیست و افراد باید در این زمینه حتما از متخصص کمک بگیرند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های برخورد با مادر و پدر سمی کلیک نمایید.

روبرو شدن با ترس ها

بهترین اقدامی که در مورد احساس ترس از مادر می‌توان انجام داد؛ روبرو شدن با ترس هاست. در واقع زمانی که شما از مادرتان می‌ترسید؛ سعی می‌کنید همواره گوش به فرمان او بوده و یا از ارتباط مستقیم با او اجتناب کنید. اما با اینکار همه چیز را بدتر خواهید کرد. باید سعی کنید با این موضوع و حتی خود او مواجه شده و نه بگویید. در واقع خواسته های خود را در اولویت قرار داده و سعی کنید تا اختیار زندگی خود را تا حد امکان به دست بگیرید.

صحبت کردن با مادر به طور مستقیم | ترس از مادر

اگر رفتارهای غیرمستقیم شما در مورد ترس از مادر جواب نداد؛ با او به طور مستقیم در این مورد صحبت کرده و بگویید که باید بیشتر روی رابطه تان با یکدیگر کار کنید. شما حداقل تا زمانی مجبور به زندگی با خانواده خود هستید؛ حتی شاید تا پایان عمر. از این رو باید ارتباط خود را با آنها درست کرده تا بتوانید آرامش بیشتری را تجربه نمایید.

کمک گرفتن از روانشناس

گاهی در مورد ترس از مادر ، کاری از دست شما برنمی‌آید. یا حداقل اینطور احساس می‌کنید. در این شرایط است که باید از روانشناس کمک گرفته و مشکل خود را با او مطرح کنید. روانشناس خانواده با شنیدن حرف های همه افراد و بدون قضاوت به شما کمک خواهد کرد.

بزرگترین ترس مادرها چیست؟

 

این نکته را فراموش نکنید که مادرها هم ترس هایی در مورد فرزند خود دارند. در واقع این همیشه شما نیستید که قربانی شده و ترس از مادر را تجربه می‌کنید. بلکه او نیز برای رفتارهای اشتباه خود دلیلی داشته و درگیر مسائلی است. در واقع رفتارهای غلط او در رابطه با شما، از همین ترس ها ناشی می‌شود و تا حدی می‌توان گفت که سر مهربانی است. بزرگ ترین ترس آنها از دست دادن و دوری از شما به عنوان فرزند است. به همین دلیل است که گاهی باید بیشتر آنها را درک کرده و حتی به آنها کمک کنید. برای آشنایی بیشتر با دلیل استرس مادرانه کلیک نمایید.

سخن پایانی

همانطور که به آن اشاره شد؛ ترس از مادر موضوعی عمقی در شخصیت افراد بوده و به همین راحتی نمی‌توان بر آن غلبه کرد. در واقع طبیعی است که نتوانید این ترس را از بین برده و رابطه بهتری با مادر خود داشته باشید. در چنین شرایطی باید حتما از روانشناس کمک گرفته و به صورت اصولی این مشکل را برطرف نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از مادر

  • ۰۳/۱۰/۲۳
  • آواژه آواژه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی