مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

مشاوره روانشناسی آواژه

۶۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

وقت گذاشتن برای همسر

وقت گذاشتن برای همسر پایه و اساس زندگی مشترک است. وقت گذاشتن، گوش شنوا بودن و … باعث ایجاد روابط صمیمی با همسر می‌شود. برای اینکه این صمیمیت شکل بگیرد باید برای همسر خود وقت بگذارید. رابطه صمیمی خود به خود پدید نمی‌آید؛ بنابراین زمانی را برای همسر خود اختصاص دهید تا کیفیت رابطه افزایش یابد. برخی از زوجین به خاطر مشغله های زیاد در زندگی به طور کل وقت گذاشتن برای همسر را به فراموشی می‌سپارند.

منبع: وقت گذاشتن برای همسر

اگر آرزوی خانواده ای صمیمی و شاد دارید، باید برای بودن کنار همسرتان برنامه ریزی داشته باشید. همچنین به عنوان همسر موظفید بخشی از وقت تان را صرف زندگی مشترک کنید. اگر توانایی و توجه کافی برای وقت گذاستن برای همسر تان ندارید؛ بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید. با کمک روانشناس به خوبی می‌توانید برنامه ریزی اصولی داشته باشید تا زمانی نیز برای سپری کردن با همسر داشته باشید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وقت گذاشتن برای همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

وقت گذاشتن برای همسر

 

منظور از زندگی مشترک چیست؟ زندگی مشترک به معنای تکیه گاه بودن، تعاملات عاطفی و نزدیک با همسر است. سوال بعدی این است که چه کارهایی را باید برای زندگی مشترک و ایجاد صمیمیت انجام داد؟ برای اینکه زندگی مشترک خود را به خوبی سپری کنید و صمیمیت مستحکمی شکل بگیرد؛ باید زمان مناسبی برای همسر در نظر داشته باشید.

وقت گذاشتن برای همسر به منظور رفع نیازهای عاطفی، جنسی، اجتماعی و شخصی است. به خاطر داشته باشید که زندگی مشترک با زندگی مجردی متفاوت است. باید حتما برنامه ریزی داشته باشید که زندگی شما تنها برای خودتان نیست. شما شریک عاطفی و شریک زندگی دارید و با او پیوند بسته اید. تعهدی که با همسر خود بسته اید بُعدهای مختلفی دارد که یکی از این جنبه ها رفع نیازهای همسر است. در این مقاله تمامی جوانب وقت گذاشتن برای همسر را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی ازدواج کلیک کنید.

توصیه های لازم جهت وقت گذاشتن برای همسر

 

جهت اینکه وقت گذاشتن برای همسر به درستی، مفید و با بازدهی بالا باشد، لازم است که به برخی از نکات توجه کنید. در این بخش مقاله توصیه های لازم جهت وقت گذاشتن برای همسر را توضیح داده ایم.

📌 به زمان های تنهایی برای همسر احترام بگذارید

وقت گذاشتن برای همسر همیشه به معنای چسبیدن به او نیست. بلکه در برخی از مواقع باید به تنهایی های او احترام بگذارید. او را درک کنید و نشان دهید که از او حمایت می‌کنید. همه افراد گاه علاقه دارند تا زمان های خود را به تنهایی سپری کنند. تا افکار خود را باز کنند، هیجاناتشان تخلیه شود و به راحتی بتوانند زمانی را برای همسر خود در نظر بگیرند. در واقع تنهایی نیز یک نیاز است که اعتماد به نفس افراد را افزایش می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محبت به همسر کلیک کنید.

📌 تفاوت های فردی و جنسیتی او را درک کنید | وقت گذاشتن برای همسر

یکی از کارهایی که باید در جهت وقت گذاشتن برای همسر انجام دهید، درک تفاوت های فردی و جنسیتی است. نحوه افکار، احساسات، هیجانات و … را بر اساس جنسیت و شخصیت افراد باید در نظر بگیرید. خانم ها همیشه ترجیح می‌دهند که با صحبت و مکالمه تمامی افکار و احساسات خود را بروز دهند. به همین دلیل در خیلی از مواقع هنگام وقت گذاشتن برای همسر تنها کافی است که گوش شنوا باشید. در حالی که وقت گذاشتن برای همسر با جنسیت مرد متفاوت است. در هنگام سپری کردن وقت با همسر کافیست که با تیپ شخصیتی او آشنا شوید تا بهترین بازدهی را داشته باشید.

📌 به همراه همسر خود در جمع دوستان حضور داشته باشید

یکی از کارهایی که جهت وقت گذاشتن برای همسر باید انجام دهید؛ این است که به همراه همسر در جمع دوستان خود حضور داشته باشید. البته این شرایط در زمانی است که همسرتان نیز برای برقراری ارتباط با دوستان شما علاقه نشان دهد. با این کار هم برای همسر خود وقت گذاشته اید و هم باعث افزایش اعتماد به نفس او شده اید. توجه و ارزشی که به همسر خود دارید، در کیفیت زندگی مشترک تاثیر بسیار زیادی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دلزدگی زناشویی کلیک کنید.

📌 برخی از عادت های نامناسب خود را تغییر دهید | وقت گذاشتن برای همسر

همه ما انسان ها عادت های خوب و بد زیادی داریم. اما زمانی که وارد زندگی مشترک می‌شویم دیگر این عادت های بد باید کنار گذاشته شود. در زندگی مشترک، مشکل همسر مشکل شما نیز است. به همین دلیل باید با یکدیگر سازش کنید تا به نتیجه مطلوبی برسید. برخی از عادت های دوره مجردی را کنار بگذارید و زمانی که همسرتان از رفتار شما ناراضی است؛ با کمک روانشناس به رفع این رفتار بپردازید.

📌 زمانی را برای خوش گذرانی در نظر بگیرید

وقت گذاشتن برای همسر همیشه نباید به منظور مکالمه باشد. در برخی از روز های ماه موقعیتی را مشخص کنید و برای خوش گذرانی به آنجا بروید. گاهی با همسر خود به محل قرار آشنایی بروید تا خاطرات شما زنده شود. بهترین خاطره ها را برای یکدیگر رقم بزنید و اجازه دهید تا همسرتان نیز برخی از سرگرمی های خود را بگوید تا برای لذت بردن به آنجا بروید. در واقع خوشگذرانی با همسر یک ارزش بالا است. هم باعث شادی و لذت شده اید و هم برای همسر وقت گذاشته اید. چی از این بهتر؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه آمادگی برای ازدواج کلیک کنید.

کلام آخر

وقت گذاشتن برای همسر یک عامل مهم در رضایت از زندگی مشترک است. برای اینکه فضای صمیمی برای خود و همسر ایجاد کنید، باید در روز گوش شنوایی برای همسر باشید و رفتارهایی که باعث آزار او می‌شود را کنار بگذارید. برای اینکه زمان های مناسب با کیفیت بیشتری را برای همسر بگذارید، حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وقت گذاشتن برای همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

دعوا با همسایه

دعوا با همسایه یکی از اتفاقاتی است که همه افراد حداقل یک بار شاهد آن بوده اند. این اتفاق اغلب در ساختمان های شلوغ و مجتمع های بزرگ رخ می‌دهد. که به دلیل اختلاف فرهنگ ها، سر و صدا ها، عدم رعایت قوانین ساختمان و … این اتفاق رخ می‌دهد. گاهی برخی از همسایه ها به قدری آزار و اذیت دارند که همیشه دعوا در ساختمان جریان دارد. اما برای اینکه از بروز این دعوا ها جلوگیری شود؛ روش های زیادی وجود دارد. برای اینکه از دلایل و تکنیک های جلوگیری از دعوا با‌همسایه آشنا شوید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

منبع: دعوا با همسایه

برای دریافت مشاوره در زمینه همسایه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دعوا با همسایه

 

تا به حال دعوا با همسایه را مشاهده کرده اید؟ همسایه ای داشتید که دائم در حال دعوا با ساکنین ساختمان باشد؟ اغلب دعوا ها با‌همسایه زمانی رخ می‌دهد که محیط مسکونی ساختمان باشد و واحد های زیادی در آن زندگی کنند. و دلیل این دعوا ها آزار و اذیت ها به همراه مشاعات ساختمانی است. اما زمانی که خانه ها ویلایی باشد؛ دعوا با‌همسایه های داخل کوچه بسیار کمتر رخ می‌دهد. امروزه به دلیل گسترش ساختمان های پر همسایه، دعوا نیز به معضل تبدیل شده است.

همه اعضای یک خانواده با وجود اینکه سالها در یک خانه زندگی کرده اند؛ افکار و رفتار متفاوت از یکدیگر دارند. بنابراین نباید توقع و انتظار تفاهم با همسایه ها را داشته باشید. فرهنگ های متفاوت، تربیت های جدا، سنت های مخالف و … دلایلی است که باعث بروز دعوا با همسایه می‌شود. اما برخی از همسایه ها به خودی خود شخصیت ضد اجتماعی دارند که باعث بروز مشکلات در ساختمان می‌شود. این افراد برای درمان و کاهش نشانه ها باید تحت درمان روانشناس قرار بگیرند. و توصیه می‌کنیم که به اعضای خانواده این افراد کمک از روانشناس را پیشنهاد دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره تلفنی روانشناسی کلیک کنید.

دلایل دعوا با همسایه

دعوا با همسایه به دلایل متفاوتی بستگی دارد. اما اتفاقی نیست که باعث بروز زیبایی شود. بلکه تنش های زیادی به ساختمان وارد می‌کند و فضای مجتمع را مسموم می‌کند. برای اینکه از روش های جلوگیری دعوا با‌همسایه استفاده کنید؛ ابتدا باید دلیل دعوا را متوجه شوید. که در این بخش مقاله راجع به دلایل دعوا با‌همسایه توضیح داده ایم.

📌 سر و صدای همسایه

از مهم ترین دلایل دعوا با همسایه، سر و صدای دیگران است. بسیاری از خانواده ها درون خود دعوا دارند اما به سلب آرامش دیگران فکر نمی‌کنند. با صدای بلند دعوا می‌کنند و بسیاری اغلب حرف های رکیک می‌زنند. که همین رفتار باعث تذکر همسایه می‌شود و بعد از چندین تذکر دعوا آغاز می‌شود.

📌 عدم رعایت قوانین | دعوا با همسایه

هر ساختمانی قانون و مقررات مخصوص به خود دارد. که اگر تنها یکی از همسایه ها قوانین را چندین بار زیر پا بگذار؛ باعث دعوا با همسایه ها می‌شود.

📌 اختلافات فرهنگی

یکی از دلایل دعوا با همسایه، اختلافات فرهنگی است. زمانی که جمعیت فراوانی از افراد در واحد های مختلفی در حال زندگی هستند، اختلاف نظر ها و فرهنگ، باعث بروز دعوا می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ارتباط کلامی کلیک کنید.

📌 عدم پرداخت شارژ ساختمان

از مهم ترین دلایل دعوا با همسایه، عدم پرداخت فیش و شارژ های ساختمانی است. همیشه در تمامی ساختمان ها یک واحد وجود دارد که شارژ و قبوض بانکی را پرداخت نمی‌کند. همین موضوع باعث می‌شود که در ساختمان اختلاف پیش آید و دعوا با همسایگان بالا بگیرد.

📌 عدم رعایت حریم شخصی

هستند همسایگانی که به حریم خصوصی دیگران اهمیتی نمی‌دهند و دائم در حال بیان نظر و دخالت هستند. فضولی، دخالت، سرک کشیدن و … حرمت همسایگی را می‌شکند و کار عاقلانه ای نیز نیست. و همین امر موجب بالا گرفتن دعوا با همسایه می‌شود.

روش های جلوگیری از دعوا با همسایه

 

دعوا با همسایه همیشه همراه با آسیب و تنش برای اعضای ساختمان است. بنابراین بعد از اینکه از دلایل دعوا با‌همسایه مطلع شدید؛ باید برای جلوگیری اقدام کنید. در این بخش مقاله نیز راجع به روش های جلوگیری از دعوا با‌همسایه توضیح داده ایم.

✨ موضوع خود را با آرامش بیان کنید | دعوا با همسایه

اولین قدم برای جلوگیری از دعوا با همسایه؛ بیان موضوع با آرامش است. بهتر است که با صبر و حوصله در موقعیتی مناسب مساله خود را به همسایه گوشزد کنید. در این شرایط هم باید خشم خود را کنترل کنید و در بیان مساله نیز آرامش داشته باشید.

✨ رفتارهای بد همسایه را به مدیر ساختمان منتقل کنید

برای جلوگیری از دعوا با همسایه، باید رفتار های بد همسایه را به مدیر ساختمان منتقل کنید. و از مدیر ساختمان بخواهید که به او گوشزد کند تا باعث ایجاد مشکل در ساختمان نشود.

✨ اگر همسایه مشکل آفرین مستاجر است؛ به صاحب خانه بگویید

در برخی از شرایط همسایه ایی که باعث بروز مشکل می‌شود؛ مستاجر است. در این شرایط ابتدا باید با خود فرد صحبت کنید؛ اگر مشکل شما با صحبت حل نشد؛ با صاحب خانه مکالمه داشته باشید. تا برای قوانین ساختمان با مستاجر خود با جدیت صحبت کند. در این شرایط دعوا با همسایه نیز کاهش می‌یابد.

✨ کمی تحمل داشته باشید

از کارهایی که باید برای جلوگیری از دعوا با همسایه انجام دهید، تحمل و اندیشیدن است. صبر همیشه حرف اول را بیان می‌کند و باعث جلوگیری از دعوا می‌شود. گاهی مشکل همسایه گذرا است و اگر تحمل داشته باشید؛ رفع می‌شود.

✨ نقل مکان کنید | دعوا با همسایه

از کارهایی که می‌توانید برای جلوگیری از دعوا با همسایه انجام دهید، نقل مکان است. اگر در جوار همسایگان خود بسیار آزار می‌بینید و با تذکر های شما تنش از ساختمان خارج نمی‌شود؛ به نقل مکان فکر کنید. برای اینکه خانواده و شما سلامت روان داشته باشید بهترین انتخاب جایگزینی محل زندگی است.

✨ از روانشناس کمک بگیرید

برخی از افراد به دلیل اینکه توانایی کنترل خشم ندارند؛ دائم در حال دعوا با همسایه هستند. اما بهتر است که برای کنترل خشم از روانشناس راهنمایی بگیرید. با مدیریت خشم علاوه بر اینکه از دعوا با‌همسایه جلوگیری می‌کنید، در زندگی نیز آرامش و صبر بیشتری خواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل خشم در زندگی کلیک کنید.

کلام آخر

همه ما انسان ها حداقل برای یک بار شاهد دعوا با همسایه بوده ایم. برخی از مواقع خود ما هستیم که دائم در حال دعوا با همسایگان می‌باشیم که همین امر نشان از ناتوانی ما برای کنترل خشم است. اگر خشم خود را کنترل نکنید؛ دائم باید در حال معذرت خواهی از دیگران باشید. بنابراین برای آرامش خود حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسایه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

تاثیر خیانت بر بچه ها به قدری زیاد و مخرب است که اگر والدین از آن آگاه بودند؛ به دلیل سلامت روان فرزند هرگز چنین کاری را انجام نمی‌دانند. در جامعه امروزی خیانت به شدت افزایش پیدا کرده و باعث برهم خوردن زندگی های زیادی شده است. انگاری که هیچ حیا و شخصیتی برای افراد باقی نمانده. حتی اغلب افراد خائن از این اتفاق رضایت دارند و عذاب وجدان نمی‌گیرند.

منبع: تاثیر خیانت بر بچه ها

عده زیادی از کودکان هستند که در سنین کم شاهد خیانت پدر و مادر خود بوده اند و آسیب های جبران ناپذیری را تجربه کرده اند. تاثیر خیانت بر بچه ها بسیار عمیق است و در صورتی که درمان نشود؛ تا پایان عمر همراهشان خواهد بود. خوشبختانه روانشناسی به این کودکان کمک می‌کند تا آسیب های خیانت والدین را کاهش دهند. توصیه می‌کنیم که برای کمک به بچه ها حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تاثیر خیانت بر بچه ها

 

تا به حال فرزندی را مشاهده کرده اید که با وجود خیانت پدر و مادر حال خوبی داشته باشد؟ تاثیر خیانت بر بچه ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد. تاثیرات مستقیم کودکان این است که شاهد دعوا و بحث های والدین بوده اند. و تاثیر غیر مستقیم رفتارهایی است که والدین با یکدیگر دارند و آرامشی در خانه وجود نخواهد داشت. اما برای رفع این تاثیرات روش هایی وجود دارد که با کمک روانشناس قابل حل است.

به طور کل اگر بزرگ ترین بعد تاثیر خیانت بر بچه ها را بررسی کنیم، به عدم اعتماد نسبت به دیگران می‌توانیم اشاره کنیم. و عده زیاد دیگری از کودکان تصور می‌کنند که دائم به آنها دروغ خواهند گفت. و از والدین خود فاصله خواهند گرفت. در این مقاله اثرات خیانت والدین را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنار آمدن با خیانت همسر کلیک کنید.

تاثیر خیانت بر بچه ها چگونه است؟

اثرات خیانت بر فرزندان بسیار جدی و شدید است. زمانی که یکی از والدین خیانت می‌کند؛ تنش های زیادی در رابطه به وجود می‌آید و تمامی این تنش ها باعث آسیب های روانی به کودک می‌شود. در این مقاله راجع به تاثیر خیانت بر بچه ها کامل توضیح داده ایم.

📌 حس رها شدن

تاثیر خیانت بر بچه ها در دسته حس رها شدگی نیز وجود دارد. زمانی که والدین در یک خانه زندگی می‌کنند اما هر فردی مشغول عاشقی با دیگری است؛ به کودک توجهی نمی‌کنند و رفتار های منفی از خود بروز می‌دهند، حس رها شدگی را به کودک منتقل می‌کنند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم دعواهای زناشویی را به دور از فرزندان انجام دهید.

📌 ابراز خشم به خود | تاثیر‌خیانت بر بچه ها

ابراز خشم به خود، تاثیر خیانت بر بچه ها است. زمانی که جو خانواده تنش زا باشد و کودک حق هیچ اعتراضی نداشته باشد؛ خشم او سرکوب می‌شود. و این خشم را به خود بروز می‌دهند. کودک نشانه هایی از جمله ساکت بودن، در خود فرورفتگی، بد غذایی، بی اشتهایی و در برخی از مواقع مازوخسم از خود بروز می‌دهد.

📌 بی اعتمادی به دیگران

بزرگ ترین تاثیر خیانت بر بچه ها، بی اعتمادی به دیگران است. ظلمی که والدین به فرزندان خود می‌کنند، پرورش کودک بدبین است. کودکان در سن کم ارتباط های گوناگون والدین را مشاهده می‌کنند و تا سالیان دراز توان برقراری ارتباط با دیگران را نخواهند داشت. حتی زمانی که کودک رشد می‌کند؛ در بزرگسالی نمی‌تواند به دیگران اعتماد کند و شریک احساسی داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دخالت بچه ها در دعوای والدین کلیک کنید.

📌 احساس گناه

تاثیر خیانت بر بچه ها، احساس گناه بزرگی است که تجربه می‌کنند. احساس گناه اولین تاثیر است که آنها احساس می‌کنند در مرکز جهان هستی تصور به این دارند که هر اتفاقی که رخ دهد، تقصیر آنها است. کودکان با مشاهده خیانت والدین به این نتیجه می‌رسند که در این رویداد نقش دارند.

📌 تقلب در آینده | تاثیر ‌خیانت بر بچه ها

تقلب در آینده نوعی تاثیر خیانت بر بچه ها است. این کودکان در روابط آینده خود با درصد بالایی تقلب خواهند کرد و به احتمال چند برابر بیشتر خودشان به شریک احساسی خیانت خواهند کرد. در واقع این عمل را آموزش دیده اند.

📌 ابراز خشم به دیگران

تاثیر خیانت بر بچه ها در دسته ابراز خشم به دیگران نیز وجود دارد. اگر جو خانواده به شیوه فرزند محور باشد، کودک حق اعتراض و صحبت ندارد. کودک زمانی که شاهد خیانت والدین است، به پرخاشگری، شکاندن اشیا، فریاد، کتک، داد و رفتار های تکانشگر گرایش پیدا می‌کند.

📌 افسردگی

از تاثیر خیانت بر بچه ها می‌توان به افسردگی اشاره کرد. کودکانی که در جریان خیانت پدر و مادر خود قرار دارند، به احتمال خیلی زیاد افسرده خواهند شد. این کودکان دائم احساس می‌کنند که زندگی خوبی ندارد و از هیچ چیزی لذت نمی‌برند. در واقه مدام والدین خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و افسوس می‌خوردند.

📌 دائم نگران هستند | تاثیر خیانت بر بچه ها

از تاثیر خیانت بر بچه ها که باعث بروز آسیب های به شدت بزرگ می‌شود؛ می‌توان به نگرانی های دائم اشاره کرد. کودکانی که شاهد خیانت پدر و مادر خود هستند، همیشه نگران بروز اتفاقات دیگر هستند. و با هر اتفاق ساده ای منتظر تنش بسیار بزرگ خواهند بود.

روش های کاهش تاثیر خیانت بر بچه ها

 

زمانی که پدر و مادر خیانت می‌کنند؛ آسیب های زیادی به فرزندان وارد می‌کنند. تاثیر خیانت بر بچه ها مشهود است و کاملا قابل تشخیص. برای اینکه از میزان این اثرات کاسته شود؛ روش هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

🔻 در ابتدا پدر و مادر باید به فکر خود باشند. منظور این نیست که فرزندان را به حال خود رها کنید، اما باید به سلامت روانی برسید تا بتوانید فرزندان سالم پرورش دهید.

🔻 برای کاهش تاثیر‌خیانت بر بچه ها به فرزند خود محبت کنید. با او بازی کنید و در کنار فعالیت های روزانه او قرار بگیرید.

🔻 احساسات خود را بروز دهید. و به فرزندتان آموزش دهید که باید احساسات خود را نشان دهد.

🔻 از گفتگوهای متناقص جلوگیری کنید. به فرزند خود اجازه دهید که تصمیم بگیرد و تحت حرف های شما نباشد.

🔻 حتما از روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیرید. و نشانه هایی که کودک از خود بروز می‌دهد را جدی بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره خانواده کلیک کنید.

کلام آخر

زمانی که صحبت از خیانت می‌شود؛ تنش، درگیری و جدایی در فکر ما روشن می‌شود. زمانی که این تنش ها در خانه و در حضور فرزندان انجام شود، باید منتظر عواقب آن بمانید. تاثیر خیانت بر بچه ها بسیار شدید است و روان کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین برای اینکه از شدت این آسیب ها جلوگیری کنید؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

مشکلات طلاق

مشکلات طلاق اغلب باعث ساخت زندگی جدید اما سخت می‌شود. تقریبا کسانی که جدا شده اند شاید بعد از جدایی از اذیت های همسر دور شده باشند؛ اما زندگی بدون مشکلی شروع نخواهند کرد. مشکلات زیادی بعد از طلاق به وجود می‌آید و آسیب های زیادی به فرد مطلقه وارد می‌شود. این آسیب ها اغلب برای خانم ها است. مسائل مالی، کار، تربیت فرزندان و … مشکلاتی است که خانم ها را بیشتر از آقایان درگیر می‌کند.

منبع: مشکلات طلاق

از بزرگ ترین مشکلات طلاق می‌توان به نا امیدی، مسائل خانوادگی، دید جامعه، کاهش اعتماد به نفس، افسردگی، اعتیاد، فساد اخلاقی و … اشاره کرد. جدایی از همسر و فراموشی زندگی مشترک بسیار دشوار است و تا سال ها آسیب های زیادی گریبان گیر فرد می‌شود. که این امر به تنهایی مشکل بزرگ و جدا از فشار های روانی است. افرادی که طلاق می‌گیرند از همان ابتدا باید تحت نظر روانشناس باشند تا درد های کمتری را تجربه کنند. برای دریافت مشاوره طلاق کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشکلات طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

مشکلات طلاق چیست؟

 

طلاق و جدایی تبعات منفی به همراه دارد که از چشم کسی پوشیده نیست. اغلب افراد بعد از طلاق مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند اما تعداد کمی هم وجود دارند که پس از جدایی روند عادی زندگی را پیش می‌گیرند. بیشتر افراد تا مدتی از نظر روانی، اجتماعی و … آسیب های زیادی را تجربه می‌کنند. که برای رفع این مشکلات طلاق باید از روانشناس و درمانگر راهنمایی گرفت. در غیر اینصورت زندگی همیشه برای شما چالش به همراه خواهد داشت. در این مقاله اصلی ترین مشکلات طلاق را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اصلی ترین مشکلات طلاق چیست؟

 

بعد از جدایی مشکلات زیادی پدید می‌آید که در دسته های مختلفی وجود دارد. مشکلات طلاق در افراد مختلف با شدت و گونه های مختلف است. اما اغلب یک تعداد مشکل و چالش را به صورت یکسان تجربه می‌کنند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

📌 احساس گناه

از اصلی ترین مشکلات طلاق، احساس گناه است. این موضوع مهم تقریبا در همه افرادی که جدا شده اند؛ تجربه می‌شود. این حس نسبت به قربانی شدن فرزندان، آینده، ازدواج، تحصیل و … است. از سوی دیگر فرد نسبت به خود این حس را دارد که چرا وار رابطه با این فرد شده است. این حس مشکلات عاطفی زیادی برای خانم ها ایجاد می‌کند که به مرور زمان مشکلات را افزایش می‌دهد.

📌 افسردگی و ناامیدی | مشکلات طلاق

از دیگر مشکلات طلاق می‌توان به افسردگی و ناامیدی اشاره کرد. این اتفاق معمولا برای هر دو زوج می‌افتد و زمان زیادی برای رفع آن احتیاج است. در صورت بروز این اختلالات حتما از روانشناس کمک بگیرید.

📌 ترس از آینده

ترس از آینده یکی از مشکلات طلاق است. این چالش برای هر دو نفر رخ می‌دهد اما بیشتر در خانم ها مشاهده می‌شود. و ترس از آینده در خانم ها به دلیل مسائل مالی و اقتصادی است.

📌 اختلال در تربیت فرزندان

اختلال از تربیت فرزندان از دیگر مشکلات طلاق است. اینکه پدر و مادر همزمان در حال تربیت فرزند نیستند مشکلات زیادی را به همراه دارد. دوگانگی در الگو پذیری، توجه به تحصیلات، مدرسه و … مشکلاتی است که بعد از جدایی رخ می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پشیمانی از طلاق کلیک کنید.

📌 قطع ارتباط عاطفی | مشکلات طلاق

از مشکلات طلاق می‌توان به قطع ارتباط عاطفی اشاره کرد. زمانی که ارتباط عاطفی که در طولانی مدت تجربه کرده اید، قطع شود؛ فشار روانی زیادی را به شما وارد می‌کند. در این شرایط افراد به دوستی های متفاوتی روی می‌آورند تا کمبود عاطفی را جبران کنند.

📌 اختلال در مدیریت خانواده

اختلال در مدیریت خانواده یکی از مشکلات طلاق است. در این شرایط فرد باید به تنهایی خانواده را مدیریت کند که مساله بسیار سخت و خسته کننده ای است. تربیت فرزندان، مدیریت زندگی، شرایط مالی، شرایط کاری و … باعث ایجاد اختلال در مدیریت خانواده است.

📌 خود سرزنش گری

خودسرزنش گری یکی از مشکلات طلاق است. افرادی که از یکدیگر جدا می‌شوند خود را سرزنش می‌کنند که این جدایی به خاطر آنهاست. خود را دائم سرزنش می‌کنند که مقصر این داستان و جدایی آنها بوده اند.

📌 دخالت خانواده ها | مشکلات طلاق

افرادی که طلاق می‍گیرند باید منتظر دخالت های خانواده باشند. دخالت خانواده به دلیل هدایت و راهنمایی های شماست. اما به دلیل اینکه سالها مستقل بوده اید؛ توان پذیرش دخالت های خانواده را نخواهید داشت. بنابراین افرادی که جدا شده اند؛ دخالت خانواده را از مشکلات طلاق می‌شمارند.

📌 تنهایی آزار دهنده

زندگی به تنهایی از مشکلات طلاق است. این مساله آزار دهنده باعث ترس و ناراحتی می‌شود. این موضوع مخصوصا برای خانم ها مشکل ساز است و آنها را گاه مجبور می‌کند که به خانه پدری بازگردند.

📌 افزایش بدبینی | مشکلات طلاق

از مشکلات طلاق می‌توان به افزایش بدبینی اشاره کرد. این افراد تصور دارند به دلیل اینکه زندگی ناموفقی را سپری کرده اند، ازدواج مجدد تاثیری در خوشبختی آنها نخواهد داشت. به همین دلیل به همه بدبین هستند و علاقه ای به برقراری ارتباط دوباره ندارند.

📌 خطر برای سلامت جسمی

یکی از مشکلات طلاق، خطر برای سلامت جسمی است. بر اساس تحقیقات، مردان و زنان بعد از طلاق در مقایسه با افراد متاهل بیشتر در معرض بیماری های قلبی و عروقی هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی بعد از طلاق کلیک کنید.

مشکلات طلاق در جامعه چیست؟

مشکلات طلاق فقط فردی و خانوادگی نیست. افراد به صورت کلی از سوی جامعه نیز باید این مشکلات را تجربه کنند. در این بخش مقاله مشکلات طلاق در جامعه را ذکر کرده ایم.

🔸 بروز ناهنجاری های جنسی

🔸 احتمال بروز مشکلات عدیده برای افراد از جمله فرزندان طلاق

🔸افزایش هزینه های اضافی بر جامعه

🔸 بروز ناهنجاری های اجتماعی

🔸 ایجاد خطر برای سلامت روان فردی و اجتماعی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تصمیم برای طلاق کلیک کنید.

کلام آخر

مشکلات طلاق برای همه افراد قابل درک است. این مشکلات تنها در زندگی فردی وجود ندارد و جامعه نیز به شیوه دیگری به این افراد نگاه می‌کند. دید جامعه، مردم و دیگران به قدری تنش زا است که همین امر پیامدهای بدی به همراه دارد. برای رهایی از این آسیب ها حتما از روانشناس و مشاورین متخصص کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشکلات طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

حمایت از همسر

حمایت از همسر رضایت از زندگی را افزایش می‌دهد. رابطه یک اتفاق پیچیده ای است که برای پیشرفت نیازمند حمایت و کمک زوجین به طور همزمان است. پشتیبانی از سوی مردان و زنان همیشه از لحاظ مالی نیست. آرامش، عزت نفس، کمک در برابر سختی ها و … زندگی را موفق می‌کند. این حمایت ها باید به شیوه ای باشد که همسر شما برای رفع نیاز ها به دنبال شخص دیگر نباشد.

منبع: حمایت از همسر

حمایت از همسر به منزله مقابله با تنش ها، کاهش اضطراب ها، کسب آرامش، کمک به بهبود زندگی، کنار آمدن با زیاد و کم زندگی و … است. شاید این کار برای مردان اندکی دشوار باشد اما یکی دیگر از جنبه های مهم حمایت از همسر، ابراز احساسات است. شما باید به عنوان یک همسر، شریک احساسی خود را بی نیاز از عشق و علاقه کنید. برای اینکه روش های دیگر پشتیبانی از همسر را بدانید؛ از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پشتیبانی از همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

حمایت از همسر چیست؟

 

پشتیبانی از همسر از اهمیت بالایی برخوردار است. و به منزله سوختن و ساختن جهت پیشرفت در زندگی است. زمانی که زن و شوهر از یکدیگر حمایت کنند؛ حتی اجازه دخالت به دیگران نخواهند داد. زمانی که حمایت وجود داشته باشد، انتقاد و پیشنهاد نیز وجود خواهد داشت. شما به عنوان نزدیک ترین فرد به همسر، باید نقش مهمی را در کاهش استرس، بهبود وضعیت روحی و آرامش داشته باشید. به همین جهت این موضوع را جدی بگیرید. روش هایی برای حمایت از همسر وجود دارد که در این مقاله راجع به آن توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

روش های حمایت از همسر چگونه است؟

برای حمایت از همسر روش هایی وجود دارد. این روش ها کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد و به مرور زمان صمیمیت و اعتماد میان زوجین را افزایش می‌دهد. در این بخش مقاله راجع به روش های پشتیبانی از همسر توضیح داده ایم.

📌 ارضای نیاز جنسی | حمایت از همسر

ارضای نیاز جنسی روشی برای حمایت از همسر است. رابطه جنسی خوب می‌تواند از میزان استرس و اضطراب روزمره زوجین کم کند. ارضای نیاز جنسی در کنار صمیمیت، اعتماد و … زندگی مشترک موفقی به همراه خواهد داشت.

📌 صمیمیت با همسر

صمیمیت با همسر از روش های حمایت از همسر است. زمانی که بین زوجین صمیمیت وجود داشته باشد، آرامش روانی افزایش می‌یابد. این موضوع به بر طرف کردن نیازهای عاطفی کمک می‌کند. بر اساس تحقیقات، زوجین موفق میزان صمیمیت بالایی داشته اند. و علاوه بر زندگی خوب، سلامت روانی و جسمانی زیادی به همراه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محبت به همسر کلیک کنید.

📌 برقراری تماس فیزیکی با همسر

از دیگر روش های حمایت از همسر می‌توان به برقراری تماس فیزیکی اشاره کرد. بر اساس پژوهش ها، برقراری تماس فیزیکی مانند بغل باعث افزایش هورمون ضد درد و شادی آور می‌شود. در واقع با در آغوش گرفتن معشوق احساس خوبی خواهید داشت. حتی بغل کردن همسر باعث افزایش حس امنیت می‌شود. در نهایت با ابراز عشق استرس در زندگی مشترک نیز کاهش می‌یابد.

📌 آشنایی با شخصیت همسر و عوامل استرس زا | حمایت از همسر

یکی از روش های حمایت از همسر، آشنایی با شخصیت و عوامل استرس زا است. برای مدیریت زندگی و کاهش استرس لازم است که با شخصیت همسر خود آشنا باشید. آشنایی با ویژگی های همسر بسیاری از روش های برخورد با او را روشن می‌کند. مثلا اگر همسر کمالگرا دارید؛ باید به میزان دقت او برای انجام مراسمات و … توجه کنید. بنابراین با شناخت کافی از شخصیت واکنش های بهتری در مواجهه با رفتار همسر و موقعیت ها نشان می‌دهید.

📌 همدلی کردن با همسر

حمایت از همسر به منظور توانایی همدلی نیز می‌باشد. منظور از همدلی این است: زمانی که متوجه ناراحتی های همسر هستیم، با حمایت و راهکارهای خود او را نجات خواهیم داد. در این زمینه ابتدا باید به کل با شخصیت و حالات چهره همسر آشنا باشید. سپس به شناسایی این حالات بپردازید و برای کاهش فشار زندگی تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه همدردی با دیگران کلیک کنید.

📌 گوش شنوا بودن

حمایت از همسر به منزله گوش شنوا بودن است. به عنوان فردی که یک خانواده دارد؛ باید دردها و مشکلات اعضای خانواده را به خوبی گوش دهد. نیازی نیست که همیشه راهکار برای رفع مشکلات اعلام کنید. گاه همین که گوشی برای شنیدن و قابل اعتماد هستید؛ کفایت می‌کند.

📌 بیان امیدواری و انگیزه به همسر | حمایت از همسر

برای حمایت از همسر نیازمند بیان خوب برای امید و انگیزه دادن می‌باشید. هر فردی برای ادامه دادن و پیشرفت نیازمند شنیدن امید و انگیزه است. بنابراین این موضوع را در نظر داشته باشید که به همسر خود امید و انگیزه بدهید تا زندگی سرشار از موفقیت داشته باشید.

📌 اجازه برای سپری کردن روزها به تنهایی

یکی از کارهایی که برای حمایت از همسر باید انجام داد؛ اجازه برای بیرون رفتن و یا سپری کردن بعضی روزها به تنهایی است. هر فردی برای شارژ شدن نیازمند رسیدگی به خود و تنهایی دارد. به همین جهت اگر همسر شما روزهایی را سپری می‌کرد که نیاز به تنهایی داشت؛ او را تنها بگذارید. حتی این موضوع به نفع شما است که همسرتان با انرژی کامل به سوی شما می‌آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار با همسر کلیک کنید.

📌 از روانشناس کمک بگیرید

توصیه ما به شما جهت حمایت از همسر؛ کمک از روانشناس است. اگر قصد زندگی موفق دارید؛ باید برنامه ریزی اصولی داشته باشید. و برای نحوه زندگی مشترک با موضوعات مختلفی آشنا شوید. حتی روانشناس و مشاور به شما کمک می‌کنند تا به شناخت کافی از شما برسند.

کلام آخر

حمایت از همسر باعث بهبود زندگی مشترک می‌شود. زوجین موفق همیشه از یکدیگر حمایت می‌کنند و مانع پیشرفت نمی‌شوند. شما به عنوان همسر تنها نباید به فکر زندگی خود باشید. زندگی مشترک به منظور حمایت ها و صمیمیت دو جانبه است. برای اینکه از روش های حمایتی آشنا شوید؛ نیازمند کمک روانشناس هستید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حمایت از همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

خصوصیات بچه های طلاق

خصوصیات بچه های طلاق با یکدیگر متفاوت است. اما به طور کلی ویژگی های مشترکی بین این افراد وجود دارد. زمانی که زن و شوهر از یکدیگر جدا می‌شوند؛ بزرگ ترین آسیب را به فرزندان وارد می‌کنند. سن فرزند هرچقدر کوچک تر باشد؛ آسیب وارد شده به او جدی تر خواهد بود. در واقع پیامدهای جبران ناپذیری به همراه دارد. 

اما به کل ویژگی های بچه های طلاق در افراد متفاوت به شیوه های مختلفی بر اساس نقاط ضعف و قوت آنها وجود دارد. بر اساس میزان توانایی فرزندان هر کدام آسیب های زیادی می‌بینند. برای جلوگیری از آسیب های طلاق، پدر و مادر باید فرزندان خود را تحت نظارت روانشناس قرار دهند. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید. 

منبع: خصوصیات بچه های طلاق

برای دریافت مشاوره در زمینه بچه های طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خصوصیات بچه های طلاق

 

بچه های طلاق به دلیل اینکه شرایط خاص در زندگی را تجربه می‌کنند؛ به نسبت افرادی که در کنار پدر و مادر زندگی می‌کنند، خصویات متفاوتی بروز می‌دهند. از خصوصیات بچه های طلاق می‌توان به منزوی بودن، بالا بودن تحمل، دید منفی به ازدواج، قدردان بودن و … اشاره کرد. به دلیل افزایش آمار طلاق، تعداد فرزندان طلاق افزایش یافته است. که این خصوصیات در افراد نیز بیشتر مشاهده می‌شود. 

اما باید برای جلوگیری از افزایش بدترین ویژگی های بچه های طلاق،  از روانشناس و مشاور کمک گرفت. در غیر اینصورت؛ پیامدهای جدایی والدین آینده چنین فرزندانی را به خطر می‌اندازد. در این مقاله راجع به خصوصیات‌ بچه های طلاق صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه والدین سهل گیر کلیک کنید. 

بچه های طلاق چه خصوصیاتی دارند؟

بچه های ‌طلاق از خود خصوصیاتی نشان می‌دهند. که این خصوصیات در افراد متفاوت با شدت مختلفی بروز می‌یابد. برای آگاهی شما عزیزان، این بخش مقاله را به ویژگی های بچه های طلاق اختصاص داده ایم. 

📌 احساس گناه بابت جدایی والدین

احساس گناه بابت جدایی والدین از خصوصیات بچه های طلاق است. فرزندان نقش پر رنگی در دعواهای والدین دارند. و زمانی که زن و شوهر در مرحله جدایی هستند؛ دائم در حال ذکر نام فرزند هستند. و همین موضوع احساس گناه را در فرزندان افزایش می‌دهد. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج با فرزند طلاق کلیک کنید. 

📌 تجربه احساس ناامنی | خصوصیات بچه های ‌طلاق

یکی از خصوصیات بچه های طلاق، تجربه احساس ناامنی است. جدایی والدین باعث فروپاشی خانواده و آسیب های روانی به فرزندان می‌شود. فرزندان در این خانواده احساس می‌کنند که اعتماد به دیگران دشوار است. و همیشه حس ناامنی را تجربه خواهند کرد. 

📌 اضطراب و افسردگی

خصوصیات بچه های طلاق در رده آسیب های روانی نیز وجود دارد. این فرزندان به کل افسردگی و اضطراب ناشی از جدایی والدین را تجربه می‌کنند. به همین دلیل زمانی که والدین به روان فرزند خود اهمیت ندهند؛ با احتمال بالایی فرزند مضطرب و افسرده خواهند داشت. 

📌 احساس طرد شدگی | ویژگی های بچه های‌ طلاق

یکی از ویژگی های بچه های طلاق، احساس طرد شدگی است. آنها احساس می‌کنند که هیچ یک از والدین علاقه ای به او ندارند که قصد جدایی دارند. این احساس بیشتر زمانی تجربه می‌شود که مساله حضانت و درگیری هایی در این زمینه وجود داشته باشد که کودک در جریان و شاهد آن باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه برخورد با بچه های طلاق کلیک کنید. 

📌 پرخاشگری

پرخاشگری و تکانشگری یکی از بارز ترین خصوصیات بچه های طلاق است. احساس خشمی که این فرزندان تجربه می‌کنند؛ به مرور به تکانشگری تبدیل می‌شود. خشم سرکوب شده فشار های روانی و آسیب های روانی زیادی به همراه دارد. که نتیجه این خشم سرکوب شده؛ احساس حقارت است.

خصوصیات مثبت بچه های طلاق

 

خصوصیات بچه های طلاق در درجه مثبت نیز وجود دارد. و همیشه نمی‌توان در رابطه با خصوصیات منفی آنها صحبت کرد. بنابراین این بخش مقاله را به ویژگی های مثبت بچه های ‌طلاق اختصاص داده ایم.

➰ درک بیشتر و احساس همدردی

فرزندان طلاق شاهد سختی ها و دعواهای شدید بین پدر و مادر بودند. با مشاهده این چالش ها، آنها می‌توانند توانایی همدردی و همدلی خود را افزایش دهند تا حامیان خوبی شوند. اما این شیوه رفتاری به تربیت والدین نیز مرتبط است. هرچه سن بیشتر باشد، خشم کودک از والد بیشتر می‌شود. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره خانواده کلیک کنید. 

➰ مسئولیت پذیری | خصوصیات ‌بچه های طلاق

یکی از بزرگ ترین ویژگی های بچه های طلاق که در رده مثبت قرار دارد، مسئولیت پذیری است. فرزندی که پدر و مادرش را در کنارهم ندارد؛ برای حمایت بیشتر، مسئولیت های بیشتری هم گردن گرفته است. که این مسئله یک ویژگی عالی برای ازدواج موفق است. 

➰ سازگار بودن

از خصوصیات بچه های طلاق می‌توان به سازگار بودن اشاره کرد. مهارت سازگاری از مهم ترین مهارت های ده گانه است. با آموزش این مهارت فرد در هر شرایطی از زندگی، فعالیت خود را انجام می‌دهد. در واقع گلیم خود را از آب بیرون می‌کشد. این افراد خود را با محیط وفق می‌دهند و آسیب های جدایی والدین را کمتر تجربه می‌کنند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره طلاق کلیک کنید. 

کلام آخر

خصوصیات بچه های طلاق در دسته های مختلفی قرار دارد. گاهی کودک از لحاظ تحصیلی با مشکل روبرو می‌شود؛ گاه بد خلقی می‌کند و … . هر کودک به نحوه متفاوتی پیامدهای جدایی والدین را بروز می‌دهد. و این آسیب ها در درجات متفاوتی قرار دارد. برای درمان حتما باید از روانشناس و متخصص روانشناس کمک بگیرید. تا از آسیب های احتمالی جلوگیری کنید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بچه های طلاق می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

خصوصیات بچه های طلاق چیست؟

از خصوصیات بچه های طلاق می‌توان به احساس طرد شدگی، اضطراب، احساس گناه، پرخاشگری و احساس ناامنی اشاره کرد. 

خصوصیات مثبت بچه های طلاق چیست؟

فرزندان طلاق احساس مسئولیت پذیری بیشتری نسبت به دیگر فرزندان دارند. همچنین از درک بیشتر و سازگاری بالاتری نیز برخوردار هستند. 

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

زنم همیشه ناراحته

زنم همیشه ناراحته و دلیل این ناراحتی برای من نامفهوم است. چیکار کنم که خانمم خوشحال بشه؟ چرا هر کاری برای همسرم می‌کنم خوشحال نمی‌شه؟ اگر سوالات زیادی در این زمینه فکر شما را به خود درگیر کرده؛ این مقاله مختص شماست. اول از همه در رابطه با عوامل این وضعیت صحبت می‌کنیم. دلایل مختلفی در بروز این رفتار و ناراحتی وجود دارد که در دسته های مختلفی قرار دارد. حالات روحی روانی، درد جسمانی، ناامیدی، مشغله فکری و … همگی در بروز ناراحتی دخیل هستند.

نشانه های ناراحتی همسر را می‌شناسید؟ عدم برقراری ارتباط، افکار منفی، افسردگی، عدم علاقه به مکالمه روزمره و … علائم رفتاری چنین افرادی هستند. معمولا این سوال اینجا برای شما پیش می‌آید که زنم همیشه ناراحته، چیکار کنم؟ پیشنهاد ما این است که از روانشناس و متخصص روانشناس راهنمایی بگیرید تا ریشه مشکلات شناسایی شود. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

منبع: زنم همیشه ناراحته

برای دریافت مشاوره در زمینه زنم همیشه ناراحته می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زنم همیشه ناراحته

 

این اتفاق برای اکثر زوجین رخ می‌دهد که در طول رابطه ناراحتی همسر را مشاهده کنند. اما شاید برخی از افراد ناراحتی های طولانی مدت دارند و با هر ترفندی نحوه خوشحال نمی‌شوند. خوشحال کردن همسر لازمه هر رابطه موفقی است. برای اینکه همسر خود را از قید و بند ناراحتی نجات دهید؛ باید به دنبال راهکارهای مناسب در زمینه رفع ناراحتی باشید. عده ای از افراد این سوال را می‌پرسند که زنم همیشه ناراحته، چه دلیل برای این ناراحتی وجود دارد و چه راهکارهایی ناراحتی او را رفع می‌کند؟

به طور کلی برای رفع ناراحتی همسر ابتدا باید ریشه اصلی و علت را مشخص کنیم و سپس به دنبال راهکارهای مناسب و کارآمد باشیم. در این مقاله به سوال زنم همیشه ناراحته پاسخ داده ایم. به همین جهت برای آشنایی با تکنیک ها تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خواسته های زنان در رابطه کلیک کنید.

نشانه های ناراحتی همسر

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که از کجا بفهمم زنم همیشه ناراحته؟ خانم هایی که همیشه ناراحت هستند از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند. این نشانه ها در دسته های مختلفی قرار دارد و ما برای آگاهی شما در این بخش به این علائم اشاره کرده ایم.

🔻 همسر شما دچار مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی است.

🔻 همسرتان افکار منفی بسیار زیادی دارد.

🔻به نگرانی های شما اهمیت نمی‌دهد و علاقه ای راجع به صحبت با آن ندارد.

🔻 همسرتان برای برقراری ارتباط هیچ تلاشی نمی‌کند.

🔻 در رابطه با کارهای روزمره و زندگی خود صحبتی نمی‌کند.

دلایل اینکه زنم همیشه ناراحته چیست؟

بعد از اینکه با نشانه ای ناراحتی همسر آشنا شدید؛ حال وقت آن رسیده که به دنبال دلایل باشید. اغلب این سوال پیش می‌آید که دلیل اینکه زنم همیشه ناراحته چیست؟ دلایل متعددی در بروز ین رفتار وجود دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

🔸 به او توجه نمی‌کنید.

🔸 مساله حل نشده باقی مانده است.

🔸به او احترام نمی‌گذارید.

🔸 در رابطه هیجان وجود ندارد.

🔸 ابراز علاقه نمی‌کنید.

🔸مشکلات مالی بسیار زیادی در زندگی وجود دارد.

🔸 دچار افسردگی و اضطراب بسیار شدید است.

🔸 در کارهای خانه او را کمک نمی‌کنید.

🔸همسر شما طرحواره بازداری هیجانی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول اخلاقی در ازدواج کلیک کنید.

زنم همیشه ناراحته، برای رفع این ناراحتی چیکار کنم؟

 

اگر به دنبال رفع ناراحتی همسر هستید، باید برخی از راهکارها را انجام دهید. این تکنیک ها در دسته های مختلفی قرار دارد. در این بخش مقاله به سوال زنم همیشه ناراحته، چیکار کنم؟ پاسخ داده ایم.

📌 علاقه خود را به همسر یادآوری کنید

زنم همیشه ناراحته، چیکار کنم؟ علاقه خودت را یادآوری کن. همه خانم ها علاقه دارند تا به آنها محبت شود. آنها دوست دارند که شما به عنوان همسر همیشه علاقه خود را بروز دهید. در این راه بهتر است که هدیه تهیه کنید و تماس فیزیکی برقرار کنید. هر روز به او یادآوری کنید که چقدر دوستش دارید و برای زنده نگه داشتن عشق تلاش کنید.

📌 قدردان همسر خود باشید | زنم همیشه ناراحته

در پاسخ به سوال زنم همیشه ناراحته، چیکار کنم؟ می‌توان گفت که قدردان همسر خود باش. به همسر خود نشان دهید که قدر زحمات او را می‌دانید و اگر او نبود پیشرفتی در زندگی رخ نمی‌داد. بهتر است که به شیوه کلامی و عملی این کار را به نحو احسنت انجام دهید.

📌 به حرف های همسر گوش دهید

به جای اینکه دائم گله مند باشید و از جمله زنم همیشه ناراحته استفاده کنید. گاهی به حرف های او گوش دهید. شاید دلیل برای رفع این مشکل پیدا شد. شما وظیفه دارید تا به عنوان یک مرد در زندگی نقش حمایتی نیز داشته باشید.

📌 از برقراری تماس فیزیکی نترسید

سوال: زنم همیشه ناراحته چرا خوبی نمیشه؟ جواب: تماس فیزیکی برقرار می‌کنید؟ یکی از کارهایی که به رفع ناراحتی همسر کمک می‌کند؛ برقراری تماس فیزیکی است. در آغوش کشیدن، بوسیدن، نوازش و لمس همسر تنها برای رابطه جنسی نیست. در طول روز هم این کارهای را جهت ابراز علاقه نشان دهید.

📌 در تنهایی و جمع از او تعریف کنید | زنم همیشه ناراحته

برخورد با همسر بسیار در رفع ناراحتی کمک می‌کند. به جای اینکه دائم جمله زنم همیشه ناراحته را تکرار کنید، به رفتارهای خود نیز توجه کنید. آیا در جمع از همسرتان تعریف می‌کنید؟ در تنهایی او را مورد پشتیبانی قرار می‌دهید؟ در طول روز چقدر از زحمات او سپاس گذار هستید؟ این ناراحتی ها به رفتارهای شما نیز باز می‌گردد. بنابراین در رفتار خود تجدید نظر کنید و به دنبال رفتار مناسب تری باشید.

📌 از روانشناس کمک بگیرید

زنم همیشه ناراحته، هرکاری می‌کنم خوشحال نمی‌شه! اگر تمامی تکنیک ها و راهکارها را انجام دادید؛ باید به دنبال کمک از روانشناس باشید. شاید دلیل روحی روانی در بروز این ناراحتی دخیل است و حتما باید مورد بررسی قرار گیرد. به همین جهت برای کمک به همسر از روانشناس راهنمایی بگیرید.

کلام آخر

احساسات، عواطف و واکنش های همه انسان ها سرشار از بالا و پایینی است. حال بد گاهی برای همه ما رخ می‌دهد و بعد از مدتی خودمان خوب می‌شویم. اما اگر این ناراحتی دائمی باشد؛ باید به دنبال راهکار جدی باشید. مثلا برخی از آقایان همیشه ناله می‌کنند که زنم همیشه ناراحته و نمی‌تونم خوشحالش کنم. اگر این ناراحتی همیشگی است؛ لطفا از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید تا علت اصلی مشخص شود. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زنم همیشه ناراحته می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

احساس خفگی در گلو

احساس خفگی زمانی ایجاد می‌شود که افراد به دلایل مختلف، نتوانند به درستی نفس کشیده و یا علائم مختلفی را در این مورد تجربه کنند. به طور کلی دستگاه تنفسی، یکی از اصلی ترین دستگاه های بدن است که به دلایل مختلفی دچار مشکلاتی می‌شود. احساس تنگی نفس و خفگی، گاهی به دلیل مسائل روانی و گاهی تحت تاثیر مشکلات جسمی است. گاه این موضوع نشانه ای از یک بیماری دیگر است. اگر این موضوع با دیگر علائم همراه شود؛ نشانه ای از یک بیماری جسمانی جدی است. اما اگر به تنهایی و به صورت ناگهانی بروز کند؛ افراد باید آن را پیگیری کرده و دلیل اصلی مشکل را شناسایی کنند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: احساس خفگی در گلو

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس و اضطراب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

احساس خفگی

احساس خفگی، وقفه تنفسی  و احساس انقباض در ناحیه قفسه سینه است؛ که  معمولا موقتی بوده و بعد از مدت زمان کوتاهی برطرف می‌شود. اما گاهی می‌تواند منجر به بیهوشی فرد در اثر کمبود اکسیژن گردد. این موضوع گاهی زندگی شخصی و اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار داده و باعث می‌شود تا آنها از حضور در مکان های مختلف و یا شرایط پرهیجان دوری کنند. البته افرادی که دلیل بروز این نشانه را می‌دانند؛ همواره برای آن آماده هستند. اما به طور کلی افراد باید حتی در صورت مشاهده این واکنش برای اولین بار، آن را پیگیری کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

علل احساس خفگی

 

احساس خفگی، همانطور که گفته شد به دلایل مختلفی بروز می‌کند. در واقع وقتی افراد بیماری های زمینه ای دارند؛ باید انتظار بروز چنین نشانه ای را داشته و همچنین بیشتر از قبل مراقب باشند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

💠حمله پانیک

افرادی که به طور مکرر حملات پانیک را تجربه می‌کنند؛ احساس خفگی را نیز تجربه کرده و مشکلات زیادی را تحمل می‌کنند. معمولا ابتلا به مشکلات روان، افراد را مستعد بروز احساس تنگی نفس و همچنین حملات پانیک می‌کند. چنین افرادی وقتی در معرض محرک های محیطی مختلفی قرار می‌گیرند؛ دچار نشانه هایی مانند بی قراری، گریه، از دست دادن کنترل، تعریق، لرزش، اشکال در تنفس و… می‌گردند. برای آشنایی بیشتر با حمله پانیک کلیک کنید.

💠ابتلا به مشکلات قلبی و تنفسی

از طرفی ابتلا به بیماری های جسمانی مختلف مثل مشکلات قلبی و تنفسی نیز منجر به بروز احساس خفگی می‌گردد. برای مثال آسم که یک مشکل تنفسی است باعث تنگی نفس و اختلال در تنفس می‌گردد. چنین افرادی بیشتر احتمال دارد که در هنگام خواب هم چنین نشانه هایی را تجربه کنند. به همین دلیل بهتر است برای درمان این بیماری ها اقدام کرده و از بروز نشانه های تنفسی جلوگیری نمایند.

💠فشار روانی

یکی دیگر از دلایل بروز احساس خفگی و کمبود اکسیژن، فشار روانی و استرس های عصبی است. برای مثال برخی از افراد وقتی در دوران پراضطراب و بحرانی زندگی خود قرار دارند؛ نه تنها نشانه های روانی، بلکه علائم جسمانی را نیز تجربه می‌کنند. بسیار احتمال دارد که به طور ناگهانی دچار احساس خفگی شده و از این بابت شوکه شوند.

💠مصرف سیگار

مصرف سیگار و دخانیات به طور مکرر نیز احساس خفگی را تشدید کرده و حتی باعث آن می‌شود. سیگار و قلیون، آسیب های زیادی را به ریه ها وارد کرده و ظرفیت تنفسی را کاهش می‌دهند. برخی از افراد همزمان با مصرف این مواد، ورزش هم کرده و فشار زیادی را به ریه های خود وارد می‌کنند؛ که این می‌تواند منجر به بروز نشانه هایی مانند خفگی گردد.

💠چاقی مفرط

افرادی که اضافه وزن دارند و یا در گروه افراد چاق قرار می‌گیرند نیز با کمی فعالیت، دچار احساس خفگی شده و باید کمی استراحت کنند. البته این حالت در حالتی غیر از فعالیت بدنی، به ندرت رخ می‌دهد. اما به هر حال می‌توان از بروز آن با لاغری جلوگیری کرد.

انواع احساس خفگی

احساس خفگی همچنین به شکل های مختلفی نیز در افراد ظاهر می‌شود. برخی افراد همواره احساس تنگی نفس کرده و باید سریع تر از افراد عادی نفس بکشند. این موضوع گاهی در مقطعی از زمان به یک دلیل خاص بروز می‌کند که به آن احساس خفگی مقطعی گفته می‌شود. نوع دیگر احساس خفگی حاد است که در آن افراد در هنگام بروز تنگی نفس، دچار علائم شدیدی شده و همچنین به طور مرتب نیز آن را تجربه می‌کنند. از طرفی تنگی نفس حاد منجر به ابتلا به بیماری های دیگری نیز می‌شود.

احساس خفگی مقطعی

احساس‌خفگی مزمن

احساس‌خفگی حاد

رابطه احساس خفگی و اضطراب

در هنگامی که خطر قریب الوقوعی در حال نزدیک شدن به شما است؛ شما دچار اضطراب شده و بدن تمام تلاش خود را می‌کند تا اعضای دیگر را برای مواجهه با این عامل در حالت آماده باش نگه دارد. در چنین شرایطی ریه ها نیز نیاز به میزان اکسیژن بیشتری برای فعالیت دارند. به همین دلیل فرد در هنگام مضطرب شدن، احساس تنگی نفس و خفگی می‌کند. رابطه بین اضطراب و احساس خفگی دو طرف است. استرس و فشار عصبی باعث احساس خفگی می‌شوند.

از طرفی برخی از افراد از اینکه به طور ناگهانی در شرایطی که آمادگی آن را ندارند؛ دچار تنگی نفس شوند؛ استرس می‌‌گیرند. برای مثال شخصی که یک سخنرانی مهم دارد؛ از اینکه در حین سخرانی دچار تنگی نفس و کمبود اکسیژن شود؛ می‌هراسد. این موضوع یکدیگر را تشدید کرده و برای مقابله با آنها در ابتدا باید استرس و اضطراب را کنترل کرد.

راهکارهایی برای درمان احساس خفگی

 

برای مواجهه و یا حتی درمان احساس خفگی در شرایط مختلف، راهکارهایی وجود دارد که افراد بهتر است در ابتدا عامل بروز این احساس را شناسایی کرده و در قدم بعدی از این روش های استفاده کنند. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند. ‎‌برای اطلاع از راه های درمان استرس و اضطراب کلیک کنید.

✅آرام سازی عضلانی

سعی کنید در ابتدا عضلات خود را آرام و در حالت انبساط نگه دارید. این موضوع باعث کاهش تنش و فشار بر روی لوله های تنفسی و همچنین قفسه سینه می‌گردد و از بروز احساس خفگی جلوگیری می‌کند.

✅ذهن آگاهی برای کاهش احساس خفگی و تنگی نفس

از افکار و احساساتی که برایتان ناخوشایند است اطلاع یافته و از آنها دوری کنید. این موضوع می‌تواند تا حد زیادی از بروز تنگی نفس در شرایط مختلف جلوگیری کند. در واقع حمله پانیک به دلیل همین افکار است که به فرد آسیب زیادی وارد می‌کند. همچنین فراموش نکنید که اگر دچار این علائم شدید؛ تنها نیستید و دیگران به شما کمک خواهند کرد.

✅شناسایی محرک های اضطراب

عواملی را که برایتان استرس و اضطراب را به همراه می‌آورند؛ شناسایی کرده و از آنها برای مدتی دوری کنید. برای اینکار می‌توانید از یک متخصص نیز کمک بگیرید. برای از بین بردن آنها برنامه ریزی کرده و همچنین انرژی لازم را به آن اختصاص دهید.

✅تمرین تنفس برای کاهش احساس خفگی

به طور کلی تمرینات تنفسی، نه تنها باعث آرامش بیش تر و تمرکز بهتر می‌گردند؛ بلکه در غلبه بر احساس خفگی نیز موثر واقع می‌شوند. افراد در برخی از مواقع، بدون اینکه خودشان مطلع باشند؛ نفس شان را حبس کرده و همین باعث استرس و اضطراب بیشتر در آنها می‌گردد.

✅پرهیز از خوراکی های محرک

در چنین شرایطی افراد بهتر است از خوردن خوراکی های محرک و آلرژی زا جلوگیری کرده و رژیم غذایی سالمی داشته باشند. برای درمان احساس خفگیف افراد بهتر است از یک متخصص تغذیه نیز کمک بگیرند. همچنین گاهی مصرف دارو نیز در این زمینه می‌تواند بسیار موثر باشد.

✅کمک گرفتن از مشاور برای احساس خفگی و تنگی نفس

در نهایت اگر احساس خفگی را به دلیل عوامل روانی تجربه می‌کنید؛ برای کاهش آنها باید از یک روانشناس کمک بگیرید. دلایل و عوامل ایجاد کننده استرس و اضطراب را شناسایی کرده و در قدم بعدی با بررسی آنها به طور دقیق، از راهکارها و تمرینات روانشناختی استفاده کنید.

سخن پایانی

تنگی نفس و احساس خفگی یکی از واکنش های طبیعی بدن در هنگام بحران محسوب می‌شود. به طور کلی افراد به اشکال مختلف نسبت به موقعیت های پرفشار روانی واکنش نشان می‌دهند. به همین دلیل بهتر است در این مورد نگران نشده و در صورت بروز آن از یک پزشک و روانشناس کمک بگیرید. در قدم اول سلامت جسمانی را بررسی کرده و در قدم بعدی از راهکارهای روانشناختی بهره گیرید. همچنین این نشانه را جدی گرفته و آن را درمان کنید؛ چرا که احتمالا باعث آسیب به بخش های دیگر بدن نیز خواهد شد.

برای دریافت مشاوره در زمینه احساس خفگی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

تنبیه همسر

تنبیه همسر یکی از روش هایی است زوجین در رابطه با یکدیگر از آنها استفاده می‌کنند تا از بروز اشتباهات جلوگیری کنند. به طور کلی مشاجرات و مشکلات بین همه زوجین وجود دارد. از طرفی همه افراد دچار اشتباهاتی می‌شوند. اما تنبیه نمی‌تواند همواره تاثیر درستی در این زمینه داشته باشد. در واقع استفاده از تنبیه برای هر فردی، دارای پیامدهای زیادی است. اگر افراد به فکر حل کردن مشکل به صورت ریشه ای هستند؛ باید از روش های دیگری در این زمینه استفاده کنند. گاهی افراد تنها برای تخلیه هیجانات منفی خود و یا قدرت نمایی از این روش استفاده می‌کنند. از طرفی تنبیه انواع مختلفی داشته و با توجه به شرایط هر کس می‌تواند تاثیرات متفاوتی داشته باشد.

منبع: تنبیه همسر 

برای دریافت مشاوره در زمینه تنبیه همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تنبیه همسر

از نظر روانشناسی تنبیه و تقویت منفی، متفاوت است. اما چیزی که زوجین در نظر نمی‌گیرند این است که با استفاده از تقویت منفی می‌توانند به اهداف خود برسند و یا رفتار طرف مقابل را تا حدی تغییر دهند؛ اما با تنبیه نه. در روش تقویت منفی شما تنها عامل آزاردهنده را از بین می‌برید و بعد از مدتی دیگر شاهد پیامدهای منفی نخواهید بود. اما در مورد تنبیه، شما خشم و انزجار زیادی را در طرف مقابل ایجاد کرده و آسیب های زیادی به او وارد می‌کنید.

از طرفی گاهی تنبیه واقعا باعث تغییر اوضاع شده  و موثر است. اما زوجین به اینکار عادت کرده و به طور مداوم از آن استفاده می‌کنند که این مورد باعث از بین رفتن اثر تنبیه در دراز مدت می‌گردد. برای جلوگیری از دعوا با همسر کلیک کنید.

انواع تنبیه همسر

 

تنبیه مخصوصا تنبیه همسر، اشکال مختلفی دارد. در واقع زوجین می‌توانند به روش های مختلفی ناراحتی خود را به همسر نشان دهند و یا به طور غیر مستقیم به او بگویند که باید رفتار خود را تغییر دهد. برخی از این انواع، شامل موارد زیر می‌شوند.

1️⃣قهرکردن با همسر

قهر کردن، به خودی خود یکی از انواع تنبیه همسر است. در این روش، افراد به هیچ گونه توضیحی و یا حتی دلیلی، از همسر خود فاصله گرفته و به طور موثر با او ارتباط برقرار نمی‌کنند. در واقع قهرکردن، طرف مقابل را مجبور به انجام کاری می‌کند که در بیشتر موارد باب میلش نیست. قهر کردن به طور مکرر می‌تواند آسیب های زیادی به رابطه وارد کند. برای اطلاع از آثار و پیامدهای قهر با همسر کلیک کنید.

2️⃣بی اعتنایی به او

در رابطه زناشویی افراد نیاز به محبت و توجه دارند. اما برخی از افراد برای تنبیه همسر به او بی اعتنایی می‌کنند. این نوعی باج گیری عاطفی محسوب می‌شوند. چنین افرادی تنها وقتی چیزی می‌خواهند و یا کاری دارند به طرف مقابل توجه می‌کنند. به همین دلیل همواره در حال بی اعتنایی و بی توجهی به طرف مقابل هستند.

3️⃣تحقیر و سرزنش

تحقیر کردن و سرزنش کردن همسر نیز نوع دیگری از تنبیه همسر است. فراموش نکنید که سرزنش کردن و تحقیر دیگران به خاطر اشتباهات شان، نه تنها از بروز مجدد آنها جلوگیری نمی‌کند؛ بلکه از لحاظ روانی نیز آنها را در شرایط بدی قرار می‌دهد. این موضوع از دلایل زیادی نشات می‌گیرد. اما به طور کلی باید در هنگام بحران ها و مشکلات، افراد خونسردی خود را حفظ کرده و به طرف مقابل فشار زیادی وارد نکنند. برای آشنایی با پیامدهای تهدید به طلاق کلیک کنید.

اصول تنبیه همسر

تنبیه همسر اگر به شکل درستی صورت گیرد؛ می‌تواند موثر واقع شده و از بسیاری مسائل نیزجلوگیری کند. در واقع اگر افراد، قصد استفاده از چنین روشی را داشته باشند؛ باید نکاتی را در نظر گرفته و همچنین اصولی عمل کنند.

🔸مشخص کردن علت تنبیه

در قدم اول بهتر است علت تنبیه همسر را برای او مشخص کنید. برخی از اوقا افراد از رفتار طرف مقابل دچار سردرگمی می‌شوند و به چه علتی در حال تنبیه شدن هستند. این موضوع حتی برای فرد تنبیه کننده هم می‌تواند مفید باشد. چرا که در این صورت قبل از بروز هر رفتاری در رابطه با همسر، به طور منطقی فکر کرده و جنبه های مختلفی در نظر می‌گیرد. بهتر است این مورد را برای طرف مقابل نیز توضیح داده و در این مورد صحبت کنید. برای اطلاع از نشانه های باج گیری عاطفی کلیک کنید.

🔸جلوگیری از بروز قهرهای طولانی

اجازه ندهید که دوران قهرو تنبیه همسر، برای مدت زمان طولانی ادامه یابد. در واقع در چنین شرایطی افراد به نبود و عدم حضور موثر یکدیگر عادت کرده و نسبت به یکدیگر سرد می‌شوند. قهرهای طولانی موضوعی را حل نمی‌کنند تنها باعث دوری افراد از یکدیگر می‌شوند. از طرفی مشکلات نیز حل نشده باقی می‌مانند.

🔸داشتن حد و مرز در مورد تنبیه ها

فراموش نکنید که در مورد تنبیه همسر، حد و مرزهایی داشته باشید. در ابتدا شرایط همسر خود را در نظر گرفته و در گام بعدی به این موضوع فکر کنید که نمی‌توان از هر روشی برای همسر استفاده کرد. برای مثال تنبیه فیزیکی همسر، نوعی خشونت خانگی است و آثار و پیامدهای بدی دارد. حتی در صورتی که قصد تنبیه همسر را دارید؛ بهتر است ادب و احترام را رعایت کرده و به اصول اخلاقی پایبند باشند.

دلایل افراد برای تنبیه همسر

 

یکی از دیگر از راهکارهای مواجه با این موضوع، اطلاع از دلایل افراد برای تنبیه همسر است. در واقع گاهی در رابطه زناشویی دوری و یا تذکر در مورد موضوعاتی ضروری است؛ اما در مورد تنبیه باید بیشتر فکر کرد. برخی از افراد تنها به دلیل دنبال کردن الگوهای قدیمی و تنبیه شدن توسط والدین خود، این موضوع را بدون اشکال دانسته و در رابطه با همسر نیز از آن استفاده می‌کنند. از دیگر دلایل این مورد می‌توان به خشم کنترل نشده و یا سرکوب شده اشاره کرد. برخی از افراد به دلیل ویژگی های شخصیتی خو دمانند غرور و خودخواهی و اینکه همواره تصور می‌کنند حق با آنهاست؛ دیگری را تنبیه می‌کنند. اطلاع از این موضوعات باعث می‌شود که افراد بتوانند به شکل موثرتری در این مورد اقدام کنند.

پیامدهای تنبیه همسر

تنبیه همسر، حتی اگر باعث تغییراتی شود؛ اما اگر برای مدت زمان طولانی و به دفعات تکرار شود؛ پیامدها و عوارض جانبی خواهد داشت. برای مثال افراد صمیمیت و علاقه خود را نسبت به دیگری از دست داده و همچنین همواره از مورد سرزنش قرار گرفتن؛ می‌ترسند. کنترلگری تنبیه کننده و همچنین تقویت روحیه برتری در چنین شرایطی افزایش یافته و آنها را در معرض بروز رفتارهای افراطی تری قرار می‌دهد. به همین دلیل پیشگیری از این موضوع، حائز اهمیت است.

سخن پایانی

زوجین در زندگی مشترک، در مقابل رفتارهای اشتباه یکدیگر،واکنش های متفاوتی از خود نشان می‌دهند. تنبیه همسر نیز یکی از روش هاست که در بیشتر مواقع تاثیر مثبتی ندارد. افراد بهتر است در این مورد با همسر خود توافق کرده و صحبت کنند. از طرفی از یک زوج درمانگر کمک گرفته و از روش های بهتری استفاده کنند. فراموش نکنید که نمی‌توان طرف مقابل را طبق خواسته های خود تغییر داد و یا از مهربانی و گذشت او سواستفاده کرد. چرا که در چنین شرایطی مشکلات نه تنها حل نمی‌شوند؛ بلکه پیچیده تر هم می‌شوند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تنبیه همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

  • آواژه آواژه
  • ۰
  • ۰

اصول اخلاقی در ازدواج را هر دختر و پسری باید آموزش ببینند. ازدواج شاید مهم‌ترین پیوندی است که ما در زندگی شکل می‌دهیم. شما با این انتخاب متعهد می‌شوید که برای یک‌ عمر در کنار یک نفر زندگی کنید؛ و تقریبا می‌توانیم بگوییم که صمیمی‌ترین و نزدیک‌ ترین رابطه را با همسرتان خواهید داشت.

پس طبیعی است که نتیجه بگیریم شناخت و رعایت اصول اخلاقی در ازدواج می‌تواند تا حد زیادی به ما کمک کند که این رابطه را به شکل مطلوبی جلو ببریم. رعایت‌ اخلاقیات باعث خواهد شد که بسیاری از مشکلات میان شما و همسرتان هرگز پیش نیایند؛ و حتی صمیمیت میان شما را نیز چند برابر خواهد کرد. پس اگر توجه به اخلاق در ازدواج برایتان مهم است در ادامه همراه ما باشید.

منبع: اصول اخلاقی در ازدواج

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول اخلاقی در ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت رعایت اصول اخلاقی در ازدواج

 

قبل از هر بحث دیگری بهتر است این سؤال را پاسخ بدهیم که اصلاً اهمیت اصول اخلاقی در ازدواج چیست؟ چرا باید در یک رابطه عاطفی به جای بیشتر کردن عشق و صمیمیت به دنبال اخلاقیات باشیم؟ اولاً این نکته را به خاطر داشته باشید که ازدواج صرفاً یک رابطه عاطفی نیست. شما و همسرتان در تمام جنبه‌ های زندگی شریک یکدیگر هستید و می‌بایست تمامی این ابعاد را به‌ درستی جلو ببرید.

ثانیاً توجه‌ به اصول اخلاقی در ازدواج به‌ صورت غیر مستقیم کیفیت رابطه عاطفی شما را نیز تحت‌ تأثیر خودش قرار می‌دهد. وقتی شما احساس کنید همسرتان با صداقت و تعهد با شما در ارتباط است طبیعتاً بیشتر از زمانی که احساس خیانت کنید او را دوست خواهید داشت. یک نکته دیگر که خوب است به آن توجه کنید این است که دیگران از نوع برخورد شما می‌فهمند که چطور باید با خودتان رفتار کنند. پس اگر می‌خواهید دیگران در رفتارشان با شما به اخلاق و وجدان توجه داشته باشند بهتر است خودتان نیز این موضوع را در رفتارهایتان رعایت کنید. یادتان باشد که رفتار ما نخستین آموزگار دیگران در روابط اجتماعی است.

اصول اخلاقی در ازدواج

 

حالا می‌خواهیم مهم‌ ترین اصولی که به‌ عنوان اخلاقیات باید در رابطه‌تان مورد توجه قرار دهید را با هم بررسی کنیم. یادتان باشد که اخلاقیات و حد و مرزها از یک نفر به نفر بعدی متفاوت خواهند بود. به همین خاطر شما می‌بایست با روشی که در ادامه توضیح می‌دهیم اصول اخلاقی مربوط به خودتان را مشخص کنید. با این‌ حال بعضی از نکات بر اساس آمار سنگ بنای تمامی روابط هستند که ما در ادامه راجع به اصول اخلاقی در ازدواج صحبت خواهیم کرد.

📌 رعایت تعهد

وقتی صحبت از رعایت اصول اخلاقی در ازدواج می‌شود احتمالاً تعهد اولین چیزی است که به ذهن همه ما خواهد رسید. درست حدس زده‌اید! وفاداری و حفظ تعهد به همسر اولین و مهم‌ترین ویژگی است که باید آن را در نظر داشته باشیم. در ارتباط با خیانت و شکستن تعهد این نکته را به خاطر داشته باشید که بر خلاف تصور بسیاری از مردم خیانت تنها به معنای داشتن رابطه جنسی نیست.

بلکه هر عملی که شما می‌دانید همسرتان را ناراحت خواهد کرد و قطعاً از او پنهان نگه می‌دارید به‌ عنوان خیانت به حساب خواهد آمد. پس همیشه این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر دوست ندارید همسرتان در ارتباطش با جنس مخالف رفتار خاصی داشته باشد شما نیز نباید به خودتان حق بدهید که دست به آن رفتار بزنید.

📌 اختلاف‌ نظرهایتان را مدیریت کنید

بعد از خیانت دومین جایی که اصول اخلاقی در ازدواج اهمیت پیدا می‌کند دعواها هستند. در حقیقت یک چالش بزرگ در رابطه شما با همسرتان این است که بتوانید در زمان عصبانیت مناسب رفتار کنید. رفتار مناسب در زمان عصبانیت یعنی اینکه از داد زدن، استفاده از کلمات نامناسب، قهر کردن یا رفتارهایی از این‌ دست خودداری کنید. شما باید بتوانید وقتی از موضوعی ناراحت هستید در یک فضای آرام و منطقی راجع به ناراحتی‌تان صحبت کنید. اگر فکر می‌کنید توانایی کنترل احساسات یا صحبت‌ منطقی را ندارید شاید بهتر باشد برای برطرف‌ کردن این مشکل از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی ازدواج کلیک کنید. 

 📌 صداقت داشته باشید

هیچ‌ کدام از ما دوست نداریم که از دیگران دروغ بشنویم و یا آنها چیزی را از ما پنهان نگه دارند. این موضوع به‌ خصوص در زمینه ازدواج اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. شما می‌بایست همیشه در رابطه‌ با همسرتان واقعیت‌ها را با او در میان بگذارید. به خاطر داشته باشید که دانستن مسائل و امکان نظر دادن راجع به آنها یکی از حقوق همسرتان است که نباید زیر پا گذاشته شود. علاوه بر غیر اخلاقی بودن این مسئله به این نکته نیز توجه داشته باشید که اگر همسرتان از جای دیگری متوجه واقعیت بشود آسیب جدی به رابطه‌تان وارد خواهد شد که شاید هیچ جای برگشتی نداشته باشد.

 📌 به آزادی و انتخاب‌های هم احترام بگذارید

یکی از اشتباهات بسیار رایج در جریان ارتباطات این است که ما فکر می‌کنیم از این به بعد چیزی به نام حریم شخصی برای طرف مقابل وجود نخواهد داشت. در واقع انتظار داریم که او همه ساعت‌هایش را با ما بگذراند، ما را در جریان همه چیز گذاشته و تمامی تصمیم‌هایش را با نظر ما بگیرد. اما یادتان باشد که این کار در واقع زیر پا گذاشتن حق آزادی و استقلال طرف مقابل شماست. اگرچه در ارتباط با تمام مسائلی که به رابطه‌تان مربوط می‌شوند شما می‌بایست با هم تصمیم بگیرید.

اما در زمینه مسائل شخصی مثل اموری که به زندگی فردی همسرتان مربوط می‌شود باید اجازه بدهید که او صرفا بر اساس عقاید و خواسته‌های خودش جلو برود. یادتان باشد که شما به‌ عنوان همسر، باید اصول اخلاقی در ازدواج را رعایت کنید و بدانید که تنها بخشی از زندگی طرف مقابل هستید و قرار نیست تمامی زندگی او را تحت‌ تأثیر خودتان قرار بدهید. در نتیجه از انجام رفتارهای مستبدانه یا تحقیر و مسخره‌کردن عقاید طرف مقابل به‌ طور جدی خودداری کنید.

📌 احترام به خانواده یکدیگر

یکی دیگر از جاهایی که لازم است اصول اخلاقی در ازدواج را رعایت کنید؛ ارتباط با خانواده و اطرافیان همسرتان است. در ارتباط با این افراد همیشه این نکته را به خاطر داشته باشید که به همان میزانی که خانواده شما برایتان عزیز هستند، خانواده همسرتان نیز برای او مهم هستند. به همین خاطر شما می‌بایست با آنها به شکلی برخورد کنید که در درجه اول رضایت خاطر و آرامش را برای همسرتان به همراه داشته باشد. شما با این کار به وی نشان می‌دهید اشخاص و مسائلی که برای او با ارزش هستند به نظر شما هم مهم می‌آیند؛ و این پیام شما می‌تواند کیفیت ارتباطتان را تا حد زیادی تقویت کند.

📌 وظایف و حقوق برابر

یکی از اصول اخلاقی در ازدواج، وظایف و حقوق برابر است. هرگز سعی نکنید از امتیازها و شرایطی که دارید بر علیه یکدیگر و برای برنده‌ شدن استفاده کنید. همیشه به خاطر داشته باشید که ازدواج مانند یک کشتی است و شما و همسرتان هر دو، مسافرهای آن هستید. پس اگر می‌خواهید این کشتی به سلامت به ساحل برسد می‌بایست هر دو به‌صورت برابر و هماهنگ فعالیت کنید. اگر قرار باشد همه وظایف یا قسمت بیشتر آن بر دوش یک نفر باشد یا یکی از شما حقوق و مزایای بالاتری در رابطه داشته باشد طبیعتا احساس بی‌ عدالتی و مورد ظلم قرارگرفتن در رابطه شما بروز پیدا خواهد کرد.

اگر این وضعیت ادامه یابد، مشکلات ریشه ای تر خواهد شد. اما برای جلوگیری از این مسئله روش های موثری وجود دارد. برای مثال شاید بد نباشد اگر گاهی در انجام کارها به همسرتان کمک کنید؛ یا با یک تشکر به او نشان بدهید که متوجه زحمت‌هایش هستید. اگر با این راه ها مشکلی حل نشد حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج موفق کلیک کنید. 

اصول اخلاقی خودتان را بسازید

همان‌طور که گفتیم اصول اخلاقی در ازدواج موضوعی نیست که در همه ما یکسان باشد. هرکدام از ما نگاه خاصی به مسائل داریم. شاید یکی از چیزهایی که به نظر شما اخلاقی و کاملاً عادی است از نظر همسرتان غیر منصفانه باشد. به همین خاطر بهترین راهکار این است که در ابتدای رابطه‌تان اصول اخلاقی مربوط به خودتان را بسازید.

برای این کار می‌توانید در یک زمان و فضای مناسب با همسرتان گفتگو کنید. یا حتی شاید بهتر باشد اگر قبل از این گفتگو هر کدام از شما نکاتی که به نظرش آمده را بنویسد و اصول اخلاقی‌اش را با خود به جلسه گفتگو بیاورد. شما می‌توانید روی هر کدام از مسائلی که نوشته‌اید با هم صحبت کرده و به یک نقطه مشترک برسید. این نقطه مشترک در واقع قرار دادی است که هردو شما بر اساس آن عمل کرده و در طول رابطه‌تان به آن متعهد خواهید بود.

اصول اخلاقی و اهمیت مشاوره

یکی از نکاتی که مشاوره ازدواج و پیش از ازدواج به شما آموزش می‌دهد اصول اخلاقی در ازدواج است که باید در رابطه‌تان رعایت کنید. با توجه‌ به آنچه در این مطلب گفتیم احتمالاً شما متوجه اهمیت رعایت اخلاقیات در رابطه شده‌اید. پس بهتر است یادگرفتن آنها را جدی بگیرید. به‌ علاوه بسیاری از مواقع اختلاف‌ها بین ما و همسرمان به این خاطر پیش می‌آیند که یکی از طرفین یا شاید هردو ما به اصول اخلاقی یا حقوق دیگری احترام نگذاشته‌ایم.

در این شرایط چه باید کرد؟ چطور می‌توانیم همسرمان را متوجه رفتار اشتباهش و آسیب‌هایی که برای رابطه به همراه می‌آورد بکنیم؟ بهترین پاسخ به این سؤال‌ها این است که از یک مشاور خانواده در این زمینه کمک بگیرید. آنها رابطه شما را به‌ صورت فردی مورد بررسی قرار می‌دهند و بر اساس شرایط خاص رابطه‌تان بهترین مشاوره را برای شما انجام خواهند داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ازدواج کلیک کنید. 

کلام آخر

اصول اخلاقی در ازدواج از اهمیت بالایی برخوردار است. و بهتر است که قبل از ازدواج با این اصول آشنا شوید. مشاوره قبل از ازدواج را جدی بگیرید و حتما معیارهای خود را در نظر بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول اخلاقی در ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

همسرم در صحبت‌ با من اصلا به رعایت ادب و احترام توجهی ندارد. چطور باید این موضوع را حل کنم؟

بهتر است در یک فضای مناسب با همسرتان صحبت کنید. احساسی را که از رفتار او در شما ایجاد می‌شود برایش توضیح بدهید و با هم به دنبال یک راه‌حل مناسب باشید. اگر فکر می‌کنید این مسائل نمی‌تواند به شما کمک کند بهتر است از یک مشاور متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

  • آواژه آواژه